2017.11.22-23 BEGE Expo

Написано от: Админ 10/01/2018 0 Коментари Минали събития,

BEGE Expo – най-значимото изложение на Балканите за свободното време, игралната и развлекателната индустрия събира изложители и посетители от цял свят за 10-а поредна година. Десетото поредно издание ще се проведе от 22 до 23 ноември 2017 г. в Интер Експо Център - София.

Изложението дава невероятна възможност да установите нови бизнес контакти, да представите продуктите си в сферата на развлекателния и игралния сектор, както и всякакви технологични предложения за оптимизиране на оперативните, управленските и контролните процеси.

Ежегодно изложението събира над 3000 професионалисти от над 15 страни от целия свят. Независимо дали очаквате да се запознаете с последните иновации на пазара, да намерите нови партньори или да представите продуктите си пред потенциални клиенти – BEGE Expo е вашето място!

Изложението привлича представители на фирми от цял свят, предлагащи продукти за хотели, игрални зали и казина, системи за сигурност и наблюдение, приложения за заведения, реклама и мултимедия.

Екипът на BEGE Expo кани производители, доставчици и представители на индустрията за свободното време, които търсят нови клиенти и бъдещи партньори и искат да се запознаят с последните тенденции и технологии в туристическия, развлекателния, игралния и вендинг сектора.

BEGE Expo предлага редица опции, за да представите своя бизнес и да се срещнете с клиенти и партньори. Възможност за представяне на продукти и услуги на презентация тип семинар/уъркшоп и да разширите пазарното си присъствие по време на изложението!

 

22 – 23 ноември 2017 Интер Експо Център, Зала 1 и 2

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ИЗЛОЖЕНИЕТО

22 ноември, вторник - 11:00 - 18:00 

23 ноември, сряда    - 10:00 - 18:00 

Интер Експо Център е най-новият изложбен център в София, България. Удобно разположен в югоизточната част на столицата, само на 3 км от летището,  на 6 км от центъра на града, на 30 минути от Централна гара и международната автогара и в близост до спирка на метрото. Изложбеният център разполага с ресторанти, кафета и банково обслужване. В северозападната част на комплекса има паркинг с 500 места.

Адрес: бул. Цариградско шосе 147, София, България

GPS координати: 42.649996, 23.394527

Въведете Вашия коментар.