2017.11.08-11 СИХРЕ

Написано от: Админ 10/01/2018 0 Коментари Минали събития,

В дните от 8  до 11 ноември 2017 г. за седемнадесети пореден път ще се проведе  специализираната изложба за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване СИХРЕ, организирана от Интер Експо Център и Национална Aсоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХОРЕКА)

 

СИХРЕ - специализираната изложба за хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване

 

Изложението предлага цялостен панорамен поглед над хорека сектора и неговото развитие и е ключова платформа за работа с професионалистите в областта на хотелското и ресторантско оборудване.  Вече 16 години изложението предоставя разнообразие от продукти и услуги, които ежегодно привличат български и чуждестранни посетители – собственици и мениджъри на хотелски вериги, кетъринг компании, ресторанти, пицарии, кафета и клубове, директори на супер- и хипермаркети с топли точки, архитекти, дизайнери, проектанти, инвеститори, чиито интереси са насочени към сферата на туризма, заведенията за обществено хранене и услугите.

 

Рецептата на успеха  за хотелския и ресторантьорски бизнес на  изложба  СИХРЕ  включва тематично разделени зони за фирмите участници, както и атрактивни зони за демонстрации. В дните на изложението можете да намерите също така  ценни решения за висока технологичност на обектите в туристическата и търговска сфера.

 

През четирите дни на изложението  изложители и посетители постигат перфектния баланс между създаване на нови контакти, запознаване с тенденциите в развитието на хорека сектора и  забавление в многобройните съпътстващи събития и демонстрацииПериодичност: Ежегодно

 

Поредност: 17-о издание

Място на провеждане: Интер Експо Център - София

Профил: Хотелско, ресторантско, кетъринг и СПА оборудване, обзавеждане и аксесоари

Целева група: Специалисти

Организатор: Интер Експо Център

Съорганизатор: Национална асоциация Хотел Ресторант Кафетерия (ХОРЕКА)

Работно време:

8 - 10 ноември  10.00 - 18.30 ч.

11 ноември  10.00 - 16.00 ч.

Въведете Вашия коментар.